Különleges ízesítés
Manufakturális körülmények között, olaszos stílusban, úgynevezett „tostura lunga” pörköléssel készített, és a Café Frei által kifejlesztett, egyedi ízesítési technikával blendelt, desszertkávé. Olyan, mintha beleharapnánk a kedvenc csokoládénkba! Folyékony élvezet! Torinó ízei ihlették.
Hogyan készítsünk belőle desszertkávét?
A Café Frei egyedülálló pörkölési, őrlési és ízesítésű újításának köszönhetően az illatos, ízesített őrölt kávéból bármilyen otthoni kávés eszközzel készíthető különleges, mogyorós ízű desszertkávé.
Eszpresszógéppel éppúgy, mint újratölthető kapszulában vagy akár „kotyogóssal”, esetleg filter-módszerrel. Először készítsük el a kávét, majd adjunk hozzá tetszés szerint hideg vagy meleg tejet (bár iható hosszú feketekávéként is). Cukor vagy méz mindenképp kell bele, mert a mogyoró és a csokoládé intenzív ízét az édesítés varázsolja elő a csészénkben.
Összetevők: pörkölt, őrölt kávé 83%, maltodextrin, aroma (mogyoró, csokoládé)
200 grammos kiszerelésben.
Tartsa mindig lezárva, fénytől védve, lehetőség szerint hűvös helyen, de sosem a hűtőben!
Az összetevők nem tartalmaznak allergént