Különleges ízesítés
Manufakturális körülmények között, olaszos stílusban, úgynevezett „tostatura lunga” pörköléssel készített, és a Cafe Frei által kifejlesztett, egyedi ízesítési technikával blendelt desszertkávé. Olyan, mintha beleharapnánk egy Sacher-tortába! Folyékony élvezet!
Hogyan készítsünk belőle desszertkávét?
A Cafe Frei egyedülálló pörkölési, őrlési és ízesítési újításának köszönhetően az illatos őrölt kávéból bármilyen otthoni kávés eszközzel készíthető Sacher-torta ízű desszertkávé. Eszpresszógéppel éppúgy, mint újratölthető kapszulával vagy akár „kotyogóssal”, esetleg filter-módszerrel. Először készítsük el a kávét, majd adjunk hozzá tetszés szerint hideg vagy meleg tejet (bár iható hosszú feketekávé-ként is). Cukor vagy méz mindenképp kell bele, mert a sárgabarackos csokoládétorta intenzív ízét az édesítés varázsolja elő a csészénkben!
Összetevők: pörkölt, őrölt kávé 82%, maltodextrin, aroma (sárgabarack, csokoládé)
200 grammos kiszerelésben.
Tartsa mindig lezárva, fénytől védve, lehetőség szerint hűvös helyen, de sosem a hűtőben! Mindig csak annyit őröljön le, amennyit épp elkészít!
Az összetevők nem tartalmaznak allergént