Kocka vagy nyúl alakú tojás húsvétra? Az Ibilitől most már elérhető!

Húsvétkor elengedhetetlen feltét az asztalokon a főtt tojás. Az igazán gyönyörű és hagyománytisztelő teríték érdekében ki is szokták őket festeni, leginkább piros színűre. Manapság az igazán modern ünnepi főtt tojások is kedveltek, de eddig csak éttermi körülmények között csodálhattuk meg őket. Az Ibili új tojásformázó eszközeivel azonban otthon is lenyűgözhetjük családunkat és a vendégeket!

Ismerje meg az Ibili főtt tojás formázó termékeit!

Előfordul, hogy a fiatal gyerkőcök igencsak válogatósak, sokszor csak kedvtelésből vagy dacból. Szívesebben fogyasztanak mosolygós és vicces tálalásban prezentált ételeket, hiszen egyfajta játéknak tekintik így a táplálkozást. Az Ibili felismerte ezt a tényt, így a különleges palacsintasütő formákon túl most a főtt tojás otthoni formázását teszi gyerekjátékká.

Leginkább a gyerekek a célcsoportja a KonyhaPláza legújabb Ibili főtt tojás formázó termékének, melyben négyféle figura készíthető a meleg főtt tojásból. A klasszikus és az Ibilitől már jól ismerhető mackó alakon túl formázható a tojásból nyúl, autó és halacska is.

Ibili796800_2.jpg

A felnőttek is megtalálhatják a modern formákat a konyhában az Ibili új, kocka alakú tojás készítő formája segítségével. Formabontó és egyben szokatlan, de biztosan elnyerik a vendégek és a család tetszését a kocka alakú tojásszeletek a húsvéti sonka mellett.

Ibili776500.jpg

Az Ibili tojásformázók használata egyszerű. Csak bele kell helyezni a megpucolt, még meleg főtt tojásokat, lezárni a formázókat, majd 1-2 perc elteltével kivenni az formázókból az elkészült, játékos tojásokat. A formákat használat előtt célszerű lehűteni a még nagyobb hőmérsékletkülönbség, és az ebből fakadó hatásosabb eredmény érdekében. Az Ibili tojás formázó eszközök tisztítása egyszerű, mert csak műanyag elemeket tartalmaznak, akár mosogatógépben is moshatóak.

Érjen el profi eredményt a CASO E7 elektromos tojásfőző segítségével!

A tojásfőzés nem igényel mesterszakácsi tudást, azonban sokkal kényelmesebb lehet elkészíteni egy elektromos tojásfőző segítségével. A tojásfőzőben pontosan annyi ideig főzhetőek a tojások, amennyi ideig kell. Ez a kritérium a főtt tojás formázók használatához különösen fontos, hiszen tojásformázáshoz elengedhetetlen a megfelelő állagú főtt tojás. Nem jó se a nagyon kemény, se a nagyon lágy tojás. Egy elektromos tojásfőző a sok hasznos és praktikus előnye mellett garantált segítség a tojásformázáshoz. Ráadásul a tyúktojáson kívül fürjtojás is készíthető vele, ha exkluzív különlegességet szeretne valaki a húsvéti asztalra tálalni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük