Túl sok a megmaradt étel, fel nem használt alapanyag? Tegyük el későbbre vákuumozó gép segítségével!

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_image src=’http://konyhaplaza.hu/wp-content/uploads/2016/04/caso_vakuumozo_gep-845×321.jpg’ attachment=’3394′ attachment_size=’entry_with_sidebar’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image] [/av_one_full] [av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_textblock size=” font_color=” color=”] A KonyhaPláza kínálatában megtalálható összes CASO vákuumozó gép a technológia jeles képviselői. A német márkájú, minőségi anyagokból készült, háztartási használatra alkalmazható vákuumozó gépek rendkívül sok előnnyel rendelkeznek egy háziasszony számára.

Mit csinál egy vákuumozó gép?

Az otthoni használatra szánt vákuumozó gépek működése levegő-kiszorításos technológián alapszik. Ennek lényege, hogy a nagy teljesítményű vákuumszivattyú kiszívja a levegőt a vákuumtasakból, vagyis az alapanyag körül egy oxigénmentes környezet, azaz vákuum jön létre. Ebben a környezetben a vákuumcsomagolt élelmiszerek és ételek nem esnek át az oxidáción, valamint az oxigénes környezetben gyorsabban szaporodó, ételeket bontó baktériumok fejlődése egyenes megáll.

Milyen előnyökkel jár egy vákuumozó gép használata?

Hosszabb szavatossági időtartam. A vákuum technológiának köszönhetően a vákuumcsomagolt ételek sokkal tovább lesznek tárolhatóak, mint az oxigénnel érintkező társaik. A vákuumozó gépekkel hosszabb ideig tárolhatjuk frissen a gyümölcsöket, a zöldségeket, a húsokat, a fél- és a teljesen kész ételeket is. Segítségével nem kell naponta friss hozzávalókért rohangálni a boltba, mert a vákuum garantálja a frissesség megőrzését.

Ízletesebb sütési és főzési alapanyagok. A vákuumozó gép a gourmet konyhában is segíthet. Neves és sokszor díjazott éttermek kifejezetten erre a célra készült, nagyteljesítményű gépeket használnak, azonban egy CASO vákuumozó gép is segíthet a háztartás konyhájában megközelíteni az éttermi ízélményéket. A pácolt húsok és zöldségek vákuum környezetben még jobban magukba szívják a fűszereket, szinte magukba zárják azokat. Kibontás után azonnal elkészítve mennyei fogások készíthetőek.

Néhány tipp a vákuumozó gép tökéletes használatáért

  • A tökéletes eredmény érdekében törekedjünk a megfelelő higiéniai körülmények megteremtésére a vákuumozni készült ételek környékén és a munka során!
  • A vákuumozó gépekhez tartozó vákuum fóliákat és tasakokat csak egyszer használjuk fel! Ezzel garantáljuk, hogy az újrahegesztés és vákuumszivattyúzás során tökéletes legyen a záródás és a vákuumozás.
  • A már egyszer lefagyasztott és felmelegített ételeket nem tanácsolt újra vákuumozni és lefagyasztani, mert megsavanyodnak!
  • A vákuumozás után biztosítsunk a vákuumcsomagolt ételek hideg környezetet a még hosszabban tartó eredmény érdekében!
[/av_textblock] [/av_one_full] [av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”] [av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=gaPI8eWd8b0′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′] [/av_one_full]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük