Különleges ízesítés
Manufakturális körülmények között, olaszos stílusban, úgynevezett „tostura lunga” pörköléssel készített, és a Café Frei által kifejlesztett, egyedi ízesítési technikával blendelt desszertkávé. Olyan, mintha beleharapnánk egy Fekete-erdő tortába! Folyékony élvezet!
Hogyan készítsünk belőle desszertkávét?
A Café Frei egyedülálló pörkölési, őrlési és ízesítésű újításának köszönhetően az illatos, ízesített őrölt kávéból bármilyen otthoni kávés eszközzel készíthető különleges, Fekete-erdő torta ízű desszertkávé.
Eszpresszógéppel éppúgy, mint újratölthető kapszulában vagy akár „kotyogóssal”, esetleg filter-módszerrel. Először készítsük el a kávét, majd adjunk hozzá tetszés szerint hideg vagy meleg tejet (bár iható hosszú feketekávéként is). Cukor vagy méz mindenképp kell bele, mert a meggyes csokoládétorta intenzív ízét az édesítés varázsolja elő a csészénkben!
Összetevők: pörkölt, őrölt kávé 82%, maltodextrin, aromák (meggy, csokoládé)
200 grammos kiszerelésben.
Tartsa mindig lezárva, fénytől védve, lehetőség szerint hűvös helyen, de sosem a hűtőben!