Miért hasznos egy hordozható indukciós főzőlap?

A nyár és az egyre melegedő időjárás közeledtével számos nyaralótulajdonos és kempingező indul útnak hétvégi házikójához vagy ki a szabadba táborozni. A szabad ég alatt, parázson és lobogó tűz felett készített ételeknek kevés párja akad, azonban egy hordozható indukciós főzőlap segítségével a hagyományos főzésről sem kell lemondani.

A KonyhaPláza kínálatában található, CASO márkájú hordozható indukciós főzőlapok legnagyobb előnye a hordozhatóságukban rejlik. Ezt leginkább a nyaralótulajdonosok és a rendszeres túrázók tudják kihasználni. Mire alapozzuk ezt a feltevést? Nézzük a tényeket!

  • A CASO hordozható indukciós főzőlapok egyike sem igényel beépítést vagy fix rendszerű gázt, hiszen árammal működnek.
  • Meglehetősen könnyűek és kompakt méretűek, így szállításuk sem okoz különösebb gondot. Jelenleg a legnagyobb készülék a két zónás Caso ECO 3400 indukciós főzőlap is mindössze csak 600 mm széles és 4,7 kg.
  • Lakókocsikban, kempingezések során és apartman jellegű nyaralókban ideális választás, hiszen kis méretűkből és hordozhatóságuk szempontjából igencsak praktikusak.
  • Megfelelő áramellátás és egy hosszabbító segítségével akár a szabad ég alatt is főzhetünk a hordozható indukciós főzőlapok segítségével! Tegyük egyenes felületű és napfénytől védett, aránylag hűvösebb helyre a főzőlapot, és főzőcskézzünk a szabadban! Így azt is elkerüljük, hogy a légkondicionáló nélküli zárt konyhában elrettentően nagy meleget okozzunk a főzéssel.
  • Abban az esetben is remek választás egy hordozható indukciós főzőlap, ha csak szeretnénk kiélvezné az indukciós technológia nyújtotta előnyöket a meglévő tűzhely és konyhai infrastruktúra mellett. A CASO Various 2000 indukciós főzőlap kifejezetten erre a célra készült. Extra vékony kialakítású, kényelmesen elfér akár a szakácskönyvek között is, ha éppen nincs rá szükség.

Még több érv a CASO hordozható indukciós főzőlapok mellett

  • Az indukciós főzőlapok esetében használt mágnesesség segítségével generált hő mindenféle megközelítésben gazdaságosabb az elektromos üvegkerámia főzőlapokkal szemben.
  • Nincsenek odaégett ételfoltok, nincsen többé égési sérülés. Ugyanis csak akkor keletkezik hő, ha a mágneses térbe mágnesezhető fém kerül. Minden más esetben a főzőlap csak annyira melegszik fel, ami még nem balesetveszélyes. Ezáltal a tisztítása is sokkal könnyebb.
  • Több fokozattal és funkcióval rendelkeznek a hagyományos főzőlapoknál, például időzítő vagy melegen tartó funkció. Ráadásul egyes főzőlapok esetében előre beállított programok közül is választhat a felhasználó, például forralás, párolás vagy tejmelegítés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük