Miért ECG?

  • Mert kiváló ár/érték arányú termékeinek gyártását, saját kínai irodájából felügyeli.
  • Mert az ECG 2 év gyártói garanciát ad minden termékére!
  • Mert az ECG szervízhálózata Magyarországon rugalmas és gyors, a termékek többségénél nincs javítás, hanem automatikus termékcsere (futár megy akár egy darab vízforralóért)!
  • Mert az ECG szállítási készsége 98%! Ez azt jelenti, hogy az Ön által kiszemelt termék biztosan elérhető lesz, mivel az ECG 22 országban van jelen, nagy mennyiségben és folyamatos a beszerzés.
  • Mert állandó termékfejlesztésük eredménye 15-20 új termék minden évben! Érdemes gyakran körülnézni az ECG áru kínálatában!

Cégtörténet

A K+B Progres céget a bajor Cham városában alapította Josef Kappenberger és Michael Braun 1960-ban. Először villamos berendezések és részegységek, mérő-és szabályozó műszerek és elektromos elosztószekrények gyártásával kezdtek foglalkozni. Vevőik között megtalálható a BMW, Allianz, EON és a TÜV. Később belépett az Expert „családba” és elektronikai cikkeket forgalmazó kiskereskedelmi áruházak nyitásába kezdett.Csehországban a rendszerváltás után alapított leányvállalatot, ahol szintén Expert kiskereskedelmi áruházakat nyitott illetve elektronikai cikkek nagykereskedelmi tevékenységbe kezdett. Az Amazon egyik legnagyobb beszállítójává vált Európában illetve hipermarketeknek, diszkontláncoknak és elektronikai szakáruházaknak is értékesít ECG illetve más „A” márkás elektronikai termékeket Csehországban, Szlovákiában, a volt jugoszláv utódállamokban, Magyarországban és számos más országban.

Az ECG

Az ECG márkát 1996-ban alapították, amelynek a K+B Progres a tulajdonosa, az első termékek ventillátorok és mikrohullámú sütők voltak. Később folyamatosan bővítették a választékot és a márka így mára már több termékkategóriát is magába foglal, konyhai-, háztartási-, szépségápolási- és fogyasztói elektronikai termékeket.Fontos megjegyezni, hogy a cég komoly hangsúlyt fektet a minősített gyártók kiválasztására ezért saját irodát nyitott Kínában még 1996-ban annak érdekében, hogy folyamatosan megbízható beszállítókkal dolgozhasson, akik segítenek és felelősséget vállalnak abban, hogy minőségi termékeket gyártsanak és értékesítsenek.

A márka főbb jellemzői a széles termékskála, a megbízhatóság, megfelelő ár-érték arány és az innováció.
Minden termékre 2 éves gyártói garanciát biztosít a cég.

Jelenleg 22 országban értékesítik az ECG márkát.