[av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Daewoo, keskeny kialakítású mosógépek tartósan alacsony áron’ color=’custom-color-heading’ style=” custom_font=’#edae44′ size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading] [av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’] [av_textblock size=” font_color=” color=”]

Mit kell tudni az akciós Daewoo mosógépekről?

  • A Daewoo márka még a rendszerváltás előtt kezdte meg hódító útját a háztartási eszközök iparában. Mára már több mint 40 évnyi tapasztalatot és szakértelmet gyűjtöttek össze az elektromos konyhai és takarító eszközök világából.
  • A KonyhaPláza kínálatában található, akciós árú Daewoo mosógép kétféle színben kapható, inox és fehér színben.
  • Rendkívül keskeny kialakításúak, mindössze 45 cm szélesek. Ezek igazán versenyképes méretek, főleg, ha elöltöltős mosógépről van szó.
  • A kompakt mérethez képest aránylag nagy kapacitással bírnak, egyszerre akár 7 kg ruha is kimosható bennük.
  • A modern technológiáknak köszönhetően működése meglehetősen halk, így biztosan nem lesz zavaró a ruhatisztítás.
  • A legújabb anyagok és alkatrészek miatt energia- és víztakarékos mosógépekről van szó. Ezt kiegészítő funkciók és programok is segítik. Ilyen például a Super-Express választható programgomb, mely akár 31 perccel megrövidíti a mosási időt.
  • A Daewoo mosógépekre 2 év garanciát biztosítunk!
  • A mai környezetvédelmi és technológiai előírásoknak megfelelő Daewoo mosógépeket kínál a KonyhaPláza.
  • A főbb és fontos paraméterek: A+++ energiahatékonyság, maximum 1200/perc fordulatszám, 45 cm-es szélesség, kapacitás: maximum 7 kg, 2 év garancia.

Az akció keretében a Daewoo DWD-NP1222 fehér színű mosógép és a Daewoo DWD-NP1223 inox színű mosógép most csak 89.000 Ft az akció visszavonásáig, vagy a készlet erejéig!

[/av_textblock] [av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′] [av_productgrid categories=’217′ columns=’4′ items=’-1′ offset=’0′ sort=’dropdown’ paginate=’yes’]